BeneFact Business Events

BeneFact Business Events is uw organisatiebureau voor bedrijfsevenementen. Heeft u een business event in de planning? Bijvoorbeeld een vergadering, personeelsavond, client event, een presentatie of een incentive trip? Wij maken voor u een creatief en doelgericht concept, dat we vervolgens vakkundig en vol enthousiasme uitvoeren. Of het nu om een kleine opgezette meeting gaat met uw belangrijkste klanten, of een enorm knalfeest voor al uw personeel, op eigen terrein of in een zorgvuldig geselecteerde venue; alles is mogelijk. Het resultaat: een evenement waar uw klanten en werknemers met veel plezier aan terugdenken. 

De missie van BeneFact Business Events is om evenementen tot in detail succesvol te realiseren. Het beoogde resultaat is dat de deelnemers een zodanige beleving meekrijgen dat  zij een positieve associatie hebben met uw product en bedrijf. 

Business Events

Benefact Business Events organiseert bedrijfsgerichte activiteiten en evenementen. U kunt hierbij denken aan: 

• Vergaderingen
• Incentive reizen
• Teambuilding-dagen
• Congressen
• Social programms
• Gala-avonden
• Bedrijfsopeningen
• Productlanceringen
• Trainingsdagen
• Workshops
• Personeelsuitjes
• Client events

Wat is mogelijk
Een personeelsuitje met teambuildingactiviteiten kriskras door Amsterdam of ergens langs de mooie Nederlandse kust brengt uw medewerkers op een leuke manier dichter tot elkaar. Het uitje kan zeer sportief zijn, maar ook laagdrempelig en ludiek of voorzien van een educatief element. BeneFact zorgt indien gewenst ook voor een gezellig diner en voor het vervoer.

Vergaderingen kunnen we voorzien van meeting onderbrekers,  binnen de thematiek van de meeting of gewoon voor de fun. Als als u dat wenst organiseren we ook nog een borrel of een diner als afsluiter van deze bijeenkomst.

Bij de organisatie van een congres komt veel kijken. BeneFact is daarbij de partner die u veel werk uit handen neemt, van badges tot het inhuren van tolken en tolkcabines, van beamers tot hostessen. Daarnaast organiseren we diverse soorten sociale activiteiten. Gasten kunnen op die manier beter met elkaar kennismaken maar ook bijpraten wanneer ze elkaar lang niet hebben gezien. Uiteraard regelt BeneFact ook de hotelovernachtingen, de restaurants en het vervoer ter plaatse.

Een gala-avond op een toplocatie biedt u de gelegenheid om uw waardering voor uw gasten te uiten: heerlijk eten in een fraaie omgeving, met fantastisch entertainment. Uw gasten zullen u er weer om waarderen!

Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten die wij organiseren. Wat u maar wenst, van Vergaderingen, Running Dinners en Fietspuzzelprogramma's tot Culinaire Grachtenrondvaarten en Thematische Rondleidingen, geen zee is ons te hoog! O ja, activiteiten aan of op het water behoren ook tot de mogelijkheden.
Liever een event op eigen locatie? Ook dat regelen we voor u.

BeneFact is bovendien voor advies en ondersteuning inzetbaar. Onze expertise in organisatie delen we graag met u.

 

Wie is BeneFact

Ben Hassing is de drijvende kracht achter BeneFact Business Events. Zijn jarenlange ervaring, waarin hij de kneepjes van het vak leerde, combineren we met  zijn werkethiek, waarin klantenservice, inlevingsvermogen, ontzorgen, anticipatie, betrouwbaarheid en oog voor detail sleutelwoorden zijn. Hierbij gebruiken we ons relevante en uitgebreide netwerk.

BeneFact luistert, denkt mee en komt met aanvullende suggesties of alternatieven om van uw event een groot succes te maken, met net dat beetje meer. We kunnen, indien wenselijk, in diverse talen communiceren: Nederlands, Engels, Frans en Duits. 

 

Impressions

Contact

Hebt u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij zijn rechtstreeks bereikbaar op onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. U kunt ook uw vraag online stellen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo vlug mogelijk contact met u op.

BeneFact Business Events

06-413 65 890
info@benefact.nl

Zeedijk 28-e | 1012 AZ Amsterdam, Nederland | KvK: 61482293

 

CREATION AND DEVELOPMENT

www.creativecommunications.company